Interieur

Dankzij de duurzame installaties, de vloerverwarmingen en de hoge isolatie van de kozijnen en de gevels wordt de hoogte van de energierekening beperkt. Oasis City is de perfecte plek om te ontspannen en om zich er thuis te voelen.

Uw woning kant en klaar laten opleveren is uiteraard mogelijk. Wij hebben een kant en klaar pakket samengesteld om uw woning sleutelklaar op te leveren, het enige wat u nog hoeft te doen is verhuizen. Wij kunnen vloeren leveren van hout, laminaat, pvc, keramiek of natuursteen. De keukens worden geleverd door Poggenpohl keukens en de wanden kunt u afgewerkt laten opleveren in spuit of stucwerk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Luxe vloeren

Onze vloeren worden verzorgd door DSE Natuursteen. Natuursteen is fantastisch materiaal waarmee de mens al eeuwen prachtige constructies maakt, zoals het Romeinse Colosseum en het Akropolis in Griekenland. Ook in de tegenwoordige tijd is natuursteen populairder dan ooit. DSE Natuursteen wil gebruik blijven maken van de rijkdom die natuursteen ons biedt. Daarnaast willen zij ook voldoen aan de eisen die de tegenwoordige tijd van ons vraagt.

Exclusieve keukens

Keukens die tot het hoogst denkbare artistieke niveau gaan, in design, opstelling, materiaal, apparatuur en uitstraling. Zulke keukens vindt u nergens anders dan bij Poggenpohl Keukens in Amsterdam. Oasis City is premium partner van Poggenpohl Keukens en Miele. Hierdoor bent u gegarandeerd van superieure kwaliteit.

Keep in touch

Laat uw gegevens achter, dan zorgen wij ervoor dat u als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom Oasis City.

    *

    *

    *