Architectuur

Oasis City Appartementen staat voor internationale moderne architectuur. Architect Jan Bochmann van het gerenommeerde architectenbureau Jan Bochmann architecten tekende het luxe masterplan van Oasis City Appartementen in samenwerking met Integer Vastgoed.

“Oasis City heeft de luxe uitstraling van woongebouwen in internationale steden zoals Dubai of Singapore. De woonkwaliteit in Oasis City is dan ook uitzonderlijk hoog. Grote raampartijen van de vloer tot aan het plafond laten veel daglicht naar binnen en de bewoners van de bovenste verdiepingen genieten van een vrij uitzicht over Almere. Riante dakterrassen en de bijzonder grote balkons geven een gevoel van luxe en van vrijheid. Op sommige buitenruimtes zijn zelfs beplantingen opgenomen. Het luxe woongevoel is ook in de royale entreehal, het lichte atrium met de twee liften en in de ondergrondse stallingsgarage aanwezig.” – Jan Bochmann

Interview

Jan Bochmann

Keep in touch

Laat uw gegevens achter, dan zorgen wij ervoor dat u als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rondom Oasis City.

    *

    *

    *